Fawaka Nederland Onderzoek

Onderzoek naar duurzaam gedrag van Nederlanders met een migratieachtergrond


Er is vrij veel bekend over duurzaam gedrag van ‘Nederlanders’, maar over wie wordt dan eigenlijk gesproken? Volgens critici gaat het meestal om Nederlanders zonder migratieachtergrond, met een hoog opleidingsniveau en vaak met een hoger inkomen. Fawaka Nederland wil graag onderzoeken hoe dit zit! Daarom duiken wij in zee met socioloog Darko Lagunas.
 
Ondertussen hebben we de vragenlijst gesloten. Bedankt allemaal voor het invullen!! We hebben een supermooie respons gehad. We zijn alle gegevens aan het verwerken en verwachten halverwege juni onze bevindingen te kunnen delen. De winnaars van de mooie prijzen, 6 duurzame goodiebags en de hoofdprijs; een heerlijk etentje voor twee bij restaurant Calle Ocho zijn benaderd, dus check je email!!
 


Wil je meer weten over het hoe en waarom achter dit onderzoek? Lees de blog van Thiëmo hierover of mail naar info@fawakanederland.nl. Heb je interesse om het onderzoek te publiceren, mail ons dan ook even om mogelijkheden te bespreken!

Onze partners voor dit onderzoek:

Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens, deze worden alleen gebruikt ten behoeve van dit onderzoek. De uitslag van dit onderzoek is de eigen interpretatie van Fawaka Nederland, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.