Een duurzaam Nederland met een bewuste samenwerkende jonge generatie.

Social Media Uitbreidingen

2 december, 2016 nieuws

screen-shot-2016-12-02-at-12-21-53
Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken zijn we sinds deze maand niet alleen te vinden op Twitter en Facebook,  maar ook op YouTube en hebben we een eigen LinkedIn groep!

Fawaka Nederland groeit en groeit. Dat is onder andere te zien op onze social media kanalen Facebook en Twitter. Dat wij ook onze boodschap via YouTube en LinkedIn verkondigen leek ons een logische volgende stap. Volgens onze visie werken we naar een duurzaam Nederland toe waarin de jonge generatie bewust keuzes maakt en gelooft in hun eigen kunnen om de wereld beter te maken. We inspireren kinderen en jongeren van alle etnische achtergronden en opleidingsniveaus tot bewust handelen door hen te betrekken bij de maatschappelijke én groene uitdagingen van deze tijd.

In onze LinkedIn groep kun je meepraten over hoe we de inclusieve duurzame samenleving kunnen versnellen. Via ons YouTubekanaal zullen we mensen inspireren en bieden we een kijkje in wie wij zijn en wat ons bezighoudt.

Wat is er nu al te zien op het YouTubekanaal?

-Oprichter en bedenker van Fawaka Nederland die bij een symposium kritische vragen stelt over waarom het MBO buitengesloten lijkt te worden in een onderwijsprogramma dat op het symposium gepresenteerd werd.
https://www.youtube.com/watch?v=MFO6aynOKEQ&t=4s

-Marikit Saturay tijdens Refugee Narratives in Live Writing in de Balie op 14 november jl. haar liedje ‘Hey Meisje’ ter gehore brengt.
https://www.youtube.com/watch?v=IUHXuN618-o

HELP ONS! Wij van Fawaka Nederland willen ons YouTubekanaal ook gebruiken om filmpjes van anderen te delen. Weet jij leuke, interessante, inspirerende en/of educatieve YouTubefilmpjes die gaan over diversiteit, inclusiviteit, duurzaamheid, milieu of ondernemerschap? Laat het ons weten! Je kan je suggesties mailen naar . Abonneer je en attendeer je vrienden op ons kanaal!