Een duurzaam Nederland met een bewuste samenwerkende jonge generatie.

Wij doen mee aan Fair Future Generators!

22 november, 2019 nieuws

Tijdens  Fair  Future  Generators  krijgen  jongeren  de  ruimte  om  zich  te ontplooien, een netwerk op te bouwen en bij te dragen aan een betere wereld. Fair Future Generators is een samenwerking tussen Milieudefensie en Fawaka Nederland.

Wil jij je talent ontwikkelen en gelijk iets bijdragen aan een betere wereld? Ben je tussen 18-30 jaar oud? Dan is Fair Future Generators iets voor jou! In 1 tot 5 maanden draai je mee bij een organisatie die bijdraagt aan een beter milieu en rechtvaardigere wereld. Bijvoorbeeld bij ons!

Je krijgt eigenaarschap over een project en eindigt met een concreet resultaat, bijvoorbeeld een spraakmakende campagne, tof evenement of videoproductie! 

Zo heeft Vera de afgelopen paar maanden bij ons meegelopen. Haar ervaring:

Een verschil maken bij Fawaka Nederland

”Afgelopen september ben ik bij Fawaka gestart met het project ‘The New Prince(ss) EA’ als onderdeel van het Fair Future Generators project van Milieudefensie. Dit houdt in dat we binnen een klein team werken aan het produceren van een aantal spoken-word poetry video’s over klimaat, klimaatrechtvaardigheid en milieu. Deze video’s zijn geïnspireerd op de video’s van Prince EA en zijn bedoeld om jongeren bewust te maken van spelende klimaat- en milieuproblemen en ze aan te zetten tot actie. Dit project heeft mij – naast de nodige organisatorische skills- voornamelijk geleerd dat inclusiviteit een heel belangrijk aspect is in de samenleving en dat er veel bij komt kijken wanneer je iedereen wilt betrekken en bereiken. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe rechtvaardigheid zich uit in de maatschappij en ben uitgedaagd om dit aspect te verwerken in een klimaat- en milieucampagne. Dit was nieuw voor mij en voelt zeer waardevol.”

Ben je ook enthousiast? Schrijf je in voor de volgende editie! Je kunt je tot 9 december inschrijven via deze link.

 class=