Fawaka Ondernemersschool

Fawaka Nederland lanceert duurzame ondernemersschool voor kinderen

summerschool2014
 

ONS DOEL

De Ondernemersschool focust op kinderen die moeilijk toegang hebben tot innovatieve educatieve programma’s, bijvoorbeeld kinderen uit socio-economisch zwakke wijken of kinderen met een vluchtelingen achtergrond. Wij willen álle kinderen op een speelse en positieve manier te laten ervaren wat duurzaam ondernemen kan zijn.
 

WAT DE KINDEREN LEREN

Waar ben je allemaal toe in staat als je in jezelf gelooft? Wat is de kracht van een ondernemende houding? Wat is de impact van je keuzes, hier in Nederland, en in de rest van de wereld?
 
Ondernemen leert kinderen allerlei waardevolle lessen en competenties. Het geeft hen meer zelfvertrouwen, creativiteit, ambitie, samenwerking, en leert hen omgaan met tegenslagen
Duurzaamheid gaat over hoe je omgaat met mensen en de omgeving, hier in Nederland en erbuiten.
 
We willen de kinderen laten zien dat hun handelen impact heeft en dat ze bewuste keuzes kunnen maken. We willen een generatie van zelfstandige bewuste wereldburgers die niet alleen praten over problemen, maar ook er iets aan proberen te doen. Door hen al op jonge leeftijd op een positieve manier in contact te brengen met deze dingen hopen we een verschil te maken, voor henzelf en hun omgeving.”
 
img_4704-medium

THEMA’S

Op dit moment bieden we een programma over eerlijke chocolade en eerlijke mode. We zijn druk bezig om ons aanbod uit te breiden met thema’s zoals gezondheid en voeding, afval, duurzaam ondernemen binnen de kunst, duurzaam bankieren en 21st century skills.
 

AFGELOPEN ZOMER

Mode ondernemers Amsterdam Zuidoost
Zuidoost: Mode ondernemers Heesterveld

Choco ondernemers: HIA & Fawaka Junior Chocolate Edition
Centrum: HIA & Fawaka Junior Chocolate Edition

Choco ondernemers Amsterdam Noord
Noord: Choco ondernemers Buikslotermeerplein

appeltje-2

Meer informatie
Persbericht Fawaka Nederlands lanceert duurzame ondernemersschool voor kinderen
Informatiefolder Choco ondernemers

We werken hard aan een mooie website voor de Ondernemersschool, houd ons in de gaten!

Choco blauw editChoco groen editChoco rood edit