Een duurzaam Nederland met een bewuste samenwerkende jonge generatie.

Over Ons

 

 

 

Visie Fawaka NL

Een duurzaam Nederland met een bewuste samenwerkende jonge generatie, die gelooft in eigen kunnen om zichzelf en de wereld te verbeteren.

Missie

Jongeren en jong volwassenen inspireren tot bewust handelen door hen te betrekken bij de maatschappelijke én groene uitdagingen van deze tijd, ongeacht achtergrond en opleidingsniveau.

Onze Pijlers

Duurzaam
Duurzaamheid, het is een breed begrip! Betrokken, bewust, verantwoordelijk… noem het hoe je wilt. Het jong talent van Fawaka Nederland zet zich in voor hun omgeving, of het nu om mensen of om natuur gaat. Deze jongens en meiden verbeteren samen de wereld voor nu en voor later.

Inclusief
Het maakt niet uit of je Fries, Antilliaans, lesbisch, katholiek, arm, rijk, hoogopgeleid of gehandicapt bent. We hebben allemaal op onze eigen manier iets bij te dragen. De één gebruikt een maand geen plastic en de ander motiveert kinderen in achterstandswijken tijdens bijles. Wereldwijde impact of bij jou in de straat, alles telt. We moeten onze volle potentie benutten en de kracht van eventuele verschillen inzetten en koesteren.

Ondernemend
In iedereen schuilt een ondernemer. In het dagelijks leven leer je doorzetten, voor jezelf denken en beslissen. Je zult je moeten ontwikkelen om je passies succesvol te kunnen benutten. Naast ambitie heb je ook daadkracht nodig. Durf niet alleen te praten, maar ook te doen!

Positief
Er is veel mis in de wereld. Daar kunnen we best eerlijk over zijn. Maar in plaats van dat we focussen op wat mis is en daar in blijven hangen, werken wij liever aan een oplossing. Durf met elkaar te praten over problemen en elkaar te horen. Wanneer we écht met elkaar gepraat hebben, kunnen we samen werken aan een oplossing, op positieve manier.

Heb je ideeën of vragen?
Neem contact met ons op!

Copyright © 2022 | Fawaka Nederland